XII. Szaporítóanyag és háttéripari kiállítás

Kulcsfontosságú esemény: XII. Szaporítóanyag és Háttéripari kiállítás 2023. június 19-én.

Egynyári-, és balkonnövény újdonságok seregszemléje a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon.

A dísznövény szaporítóanyagok forgalmazói idén is bemutatják a nemesítőházak innovációit, a fejlesztések új irányait az egynyári-, és balkonnövények terén.
2023. június 19-én, a XII. Szaporítóanyag és Háttéripari Kiállításra szeretettel várunk minden növényházi cserepes és vágott virág termesztő kertészetet, kertépítő vállalkozást, árudát üzemeltetőt, önkormányzati képviselőt, nagy-, és kiskereskedőt, minden e termékkört érintő dísznövényekkel foglalkozó szakembert.

Ahogy már megszokhattuk az egynyári-, és balkon növények szaporítóanyagainak jól ismert hazai forgalmazói neves nemesítőházak termékkínálatával érkeznek a rendezvényre, így az érdeklődők életben láthatják a fajtákat, tulajdonságaikról (növekedés, megjelenés, virágméret, szín) személyesen győződhetnek meg.
A szaporítóanyag forgalmazók a termékkínálatuk bemutatásával együtt megoldásokat is kínálnak a környezeti, és a piaci változások kihívásaira. Rámutatnak az elkövetkező szezon meleg-, és szárazságtűrő, betegségre kevésbé fogékony, könnyen kezelhető, más fajokkal jól kombinálható, lenyűgöző színű újdonságaira, és készséggel adnak tanácsot termesztésükről, igényeikről.
Az esemény a nagy-, és kiskereskedők számára is kiváló alkalom a forgalmazókkal és a termesztőkkel való találkozásra, a legjobb fajok/fajták áttekintésére, a legújabb trendek és értékesítési koncepciók megismerésére.

A XII. Szaporítóanyag és Háttéripari Kiállítás kulcsfontosságú esemény a növényházi cserepes és vágott virág termesztők körében.

A tizenkét éve töretlen érdeklődés mellett zajló rendezvény sikerét megalapozta a kötetlen forma, a termesztőket könnyen elérő helyszín, a gazdag és korszerű szaporítóanyag választék, a friss, naprakész információk, a háttéripar bevonása, valamint a rendezvény időpontja.

A szaporítóanyag kiállítókhoz idén ismét csatlakoznak a háttéripari termékek forgalmazói, akik a termesztéshez nélkülözhetetlen segédanyagokat kínálnak. Felhívják a figyelmet az újdonságokra, ismertetik előnyeiket, a termelők munkáját szaktanácsadással segítik.

Helyszín: Flora Hungaria Nagybani Virágpiac, Szigetszentmiklós
Időpont: 2023. június 19.
Szakmai előadások: 8:00-10:00
Kiállítás: 10:00-16:00

A rendezvény időpontja 2023. június 19. Hétfő 10-16 óráig, szakmai előadások 8-10 óráig

A rendezvény célja, hogy széles körben, naprakészen, hatékonyan, egy nap alatt teljes képet nyújtsunk a hazai szaporítóanyag kínálatról.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezze részvételi szándékát!

A regisztráció lezárult! The registration is closed.

XII. Szaporítóanyag- és fajtabemutató