Tavasz a virágüzletekben… nemzetközi szinten!

Időpont: 2020. 03. 11., szerda, 14.00 óra

Tavasz a virágüzletekben… nemzetközi szinten!
Tavasz a virágüzletekben… nemzetközi szinten!
Tavasz a virágüzletekben… nemzetközi szinten!
Tavasz a virágüzletekben… nemzetközi szinten!

Helyszín: Flora Hungaria Nagybani Virágpiac, Szigetszentmiklós
Időpont: 2020. március 11., szerda 14.00


A RENDEZVÉNY CSAK SZAKMABELIEKNEK SZÓL!

Ingyenesen látogatható a rendezvény, ám REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

A regisztráció lezárult! The registration is closed.

Idén valós tudást nyújtóan, a mindennapi virágos életet elősegítően szervezzük programjainkat. A bemutatók átalakulnak, életszerű helyzetekben fogunk alkotni, tényleges munkát és forgalmat segítő ötletet fogunk nyújtani nektek. Az új séma szerint egy virágüzletnek kialakított belső térrel várunk benneteket, ahol arra is kitérünk milyen lehetőségek kínálkoznak üzletünk felfrissítésére, berendezésére, az áru elhelyezésére, árazására. Idén a bemutatóknak egy vezető virágkötője lesz, aki három általa meghívott vendég virágkötővel kiegészülve teremt vidám és alkotó atmoszférát, ezzel is egy valós virágüzleti életet megidézve. De hogy még érezhetőbb legyen az új szelek fújása, szükségünk van egy új nézőpontra, egy üde és dinamikus üzletpolitikára is. Egy új arccal, egy friss csapattal találkozhattok. Vezető virágkötőként ezúttal a mindig vidám, mosolygós, derűvel telt Martina Beutler mutatkozik be, az ő szemléletiségével, segítőivel, praktikus megoldásaival ismerkedhetünk meg.

Martina egy svájci virágkötő, mesterdiplomáját viszont az Osztrák /Zwettl/ „Akademie für Naturgestaltung” iskola elvégzése után szerezte, és tudását az üzleti forgalomra átvetítve folyamatosan kamatoztatja is. Munkáira a letisztultság, a könnyed elegancia, a természetesség és a finom részletek együttesen jellemzők. Dolgozott már nevesebb svájci virágüzletekben, rendezvényeket és esküvőket dekorált, jelenleg pedig szálloda dekorációk és rendezvénydekorációk megtervezése, kivitelezése a legfőbb tevékenysége. Egy más ország kultúrája, egy más felfogás szemlélete, garantáltan új ötleteket, új inspirációkat adhat számunkra.

De ejtsünk szót a segítőiről is. Martina egyik jobbkeze Vrskovetz Maja lesz, aki viszont jelenleg is eme neves és méltán híres Ausztriai mesteriskola növendéke, emellett pedig üzletvezetőként tevékenykedik az egyik budapesti Arioso virágüzletben, a MOM parkban. Az Arioso üzletek is egyedi üzletpolitikájukról ismertek, ezzel is kitűnve a többi szolgáltató közül. Maja abban is hathatós segítségünkre lesz hogyan alakítsuk ki üzletünk belsejét, hogyan kommunikáljunk a vevőkkel, milyen csomagolási és szállítási praktikákkal tudjuk a vásárlókat segíteni, törzsvendéggé tenni.

Második segítőként Rajnai Gáborral ismerkedhetünk meg, aki több éves virágüzletekben eltöltött tapasztalatszerzés után, egy önálló vállalkozásba kezdve (grajnaiwreath)koszorúkat, kopogtatókat, egyéb virágos készítményeket megalkotva ejti ámulatba a pesti és budai virágot szerető közönséget. Gábor a koszorúkötés titkaiba is bepillantást engedtet majd, de emellett azok praktikus díszítése, és bemutatása is fontos szerepet kap, csakúgy, mint az eladható, de technikailag tökéletesen kivitelezett és arányosan összeállított egyéb készítmények.

De hogy már ismert arccal is találkozhassunk újra, az eddigi bemutatókról, versenyekről ismert Berdár Bernadett is szerepet kap Martina csapatában. A mi kis Bernink jelenleg a La Gardenia virágüzlet hathatós segéderője. Ezúttal ő is a virágüzletek forgalmát növelő praktikákat tár fel számunkra, a cserepes növények díszítésétől, a csokrok elkészítéséig.